lauantai 12. joulukuuta 2009

Hämeenlinnan Judoseuran edustajat päätti kauden 11 mitaliin Lahdessa lauantaina 05.12.2009.

Vuoden viimeinen kilpailu, Lahti Shiai, oli kerännyt 191 judokaa Suomesta. Hämeenlinnan judoseuraa edusti yhteensä 15 judokaa. Saaliinaan Judokamme toi 4 kultaa, 2 hopeaa ja 5 pronssia.

Kulta mitalit toivat Samuli Koskinen (DP-34 kg), Samu Koivulahti (CP-46 kg), Matias Koivusaari (CP-66 kg) sekä Sikko Kaewasa (BP-66 kg).

Hopeaa toivat Saku Laine (DP-30 kg) ja Luukas Saha (DP-34 kg).

Pronssia saivat Saku Inget (CP-42 kg), Sini Oinonen (DT-32 kg), Matias Koivusaari (BP-66 kg), Henri Hannula (DP-55 kg) sekä Simo Ansalahti (M-73 kg).

Päivän valopilkkuja oli Sikko Kaewasa joka esitti, allekirjoittaneen mielestä, kilpailun hienoimman ipponin nopealla kiepillä, jolle vastustaja ei voinut mitään.
Myös Saku Laine taisteli hienosti vasta toisessa kisassaan. Vasta keltavöinen, ja vielä E-nuori oleva, Laine voitti ensin oman poolinsa molemmat ottelut puhtaasti, jonka jälkeen hän voitti myös semifinaalin wazarilla 7-0. Finaalissa Laine johti vihreävöistä vastustajaansa vastaan, mutta se ei vielä tällä kertaa ihan riittänyt. Lahden Rönkkö vei lopulta ottelun niukasti. Hienosti taisteltu hopea Laineelle kuitenkin.