perjantai 29. tammikuuta 2010

Hämeenlinnan Judoseuralla hieno avaus kauteen Samurai Cup I:ssä Pajulahdessa

Hämeenlinnasta lähti viisi judokaa kauden ensimmäiseen ranking kilpailuun Pajulahteen lauantaina. Nämä olivat Sikko Kaewaza, Sampsa Koivulahti, Lalli Nuorteva, Samu Koivulahti ja Matias Koivusaari.

Uudet sääntömuutokset otettiin käyttöön Pajulahdessa ja ne estiävät tiettyjä heittoja, joita judokamme oli aikaisemmin käyttäneet. Hyvin nuoret kuitenkin oli omaksunut muutokset, eikä ne kovin montaa "vahinkoa" aiheuttaneet.

Sikko taisteli pirteästi vieden kultaa sarjasta BP-66 kg. Kaewaza oli täynnä energiaa muutaman viikon tauon jälkeen. Kaewaza voitti kaikki kolme käymäänsä ottelua. Toisessa ottelussa Kaewaza voitti viime vuoden PM-kakkosen Helsingin Klaus Verlinin. Finaalissa Kaewaza voitti viime vuoden SM-ykkösen ja PM-kakkosen Helsingin Remo Villanellon, joka myös oli Suomen EM-edustajana.

Sampsa Koivulahti voitti kultaa AP-60 kg sarjassa. Ensimmäistä vuotta A-nuorissa otteleva Koivulahti on ollut SM-kisoista asti toipilaana ja harjoitellut kovempaa vasta muutaman viikon. Koivulahti voitti kaikki neljä käymäänsä ottelua. Finaalissa kaatui Helsingin Faye Njie, joka edusti viime vuonna Suomea sekä EM-kisoissa että EYOF:ssa. Finaalissa nähtiin tuttu kieppi.

Pronssia toivat Lalli Nuorteva AP-73 kg sarjassa. Nuorteva voitti kaksi ottelua ipponilla 10-0. Toisen pronssin toi Samu Koivulahti BP-45 kg sarjassa. Koivulahti sijoittui poolissaan toiseksi, mutta semifinaalissa tie nousi pystyyn ja näin pronssi.

Matias Koivusaari otteli BP-66 kg:n sarjassa jääden tällä kertaa ilman mitalia.

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Kuva-arvoitus Pajulahden Samurai-Cupista

Heitto on hieno, mutta löydätkö videosta kaikki hämeenlinnalaiset?
Paina tarvittaessa Replay.

torstai 7. tammikuuta 2010

Junior Finnish Judo Open/Kymijoki-shiai nyt Judoseuran videolistalla

Lähdetään hakemaan uuden vuoden kisatunnelmia muistelemalla loppuvuoden menestyshetkiä. Tässä Junior Finnish Judo Openin ja Kymijoki-shiain tunnelmia.