Kuvaa klikkaamalla aukeea muitakin kuvia.

Kymijoki-shiaista kuvia

Kymijoelta kuvia Johanna Lyömilän kamerasta.

12 mitalia vuoden viimeisestä kisasta Lahti Shiaista.

Kilpailussa oli mukana 175 judokaa 35 eri seurasta. Hämeenlinnalaisia oli mukana 18 judokaa. Saaliinaan näillä oli 4 kultaa, 4 hopeaa ja 4 pronssia.

Luukas Saha aloitti voittamalla kultaa DP-38 kg sarjassaan. Saha voitti kolme ensimmäistä otteluaan ipponilla 10-0, joista viimeisen Nummelan kovaa Oskari Mäkistä vastaan. Finaalissa vastustajaksi tuli Hyvinkään Roope Lairi. Saha voitti tämänkin ottelun, vaikka se kestikin täyden ajan, wazarilla 7-0.
Saha otteli myös vanhempien ja painavampien CP-42 kg sarjassa ollen siellä hienosti hopealla. Saha voitti kaksi ottelua ennen tappiota finaalissa Helsingin Heinosta vastaan.

Leevi Valmu voitti myös kultaa sarjassa CP+66 kg. Valmu voitti ensin oman poolinsa molemmat ottelut ipponilla 10-0, jonka jälkeen semifinaalissa voitto tuli wazarilla 7-0. Finaalissa Valmu voitti, jo poolissa voittamansa, Helsingin Sami Ponsin puhtaasti ipponilla 10-0.

Kolmannen kultamitalin toi Henri Hannula sarjassa CP-66 kg. Hannula otteli samassa sarjassa seurakaveri Aki Oinosen kanssa. Ottelujärjestelmä oli pooli, eli kaikki kaikkia vastaan. Poolissa kolme judokaa voitti kaksi ottelua kolmesta, mutta Hannula voitti voittamansa ippon-voittojensa ansiosta. Hannulalle siis kultaa ja Oinoselle pronssia.

Päivän viimeisen kultamitalin toi Samu Koivulahti. Koivulahti otteli BP-60 kg sarjassa, vaikka oma sarja on BP-55 kg. Koivulahti voitti kaikki neljä käymäänsä ottelua. Kolme voittoa tuli ipponilla 10-0. Yksi otteluista venyi aina jatkoajalle ja tuomareiden lippuäänestykselle asti ja siinä Koivulahti katsottiin paremmaksi äänin 2-1.

Hopeamitalit Hämeenlinnaan toivat: Sini Oinonen (DT-40 kg). Oinonen voitti kolme ottelua ja kaksi näistä ipponilla 10-0. Saku Laine (DP-30 kg). Laine voitti kolme ottelua ja kaksi näistä ipponilla 10-0. Aki Oinonen (BP-66 kg). Oinonen otteli todella hienosti ensimmäisessä (alle 17 vuotiaiden sarjassa). Oinonen oli poolissaan toinen. Semifinaalissa hän voitti hienosti ipponilla 10-0. Finaalissa Oinonen ei voinut mitään kokenutta Otto Simolaa vastaan. Hieno hopea Oinoselle kuitenkin.

Pronssia toivat: Aki Oinonen (CP-66 kg), Tuomas Virtanen (M+90 kg), Jalmari Virta (DP-46 kg) sekä Saku Inget (CP-50 kg). Ingetin otteluita oli ilo seurata, koska hän on harjoitellut tosi aktiivisesti ja nyt nähtiin sitä kehitystä mitä kovasta työstä on tullut.

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Tartosta liikkuvaa kuvaa

Muutama seuralainen kisasi Tartossa pari viikkoa sitten. Oheisessa videossa vilahtelee muutama tuttu kasvo. Lopussa varsinkin Sikon kieppi on "pakko katsoa" kategoriaa.