maanantai 19. lokakuuta 2009

Hämeenlinnan Judoseuralle 7 mitalia Kerava Shiaista lauantaina 17.10.2009.

Keravan Bodonos järjesti kymmenennen kerran Kerava Shiain. Kilpailuun oli ilmoittautunut kaikkiaan 191 judokaa ja näistä 9 oli HmlJs:n edustajaa. Tällä kertaa hämeenlinnalaisia edusti nuoremmat judokamme C- ja D-nuorista. Mitalisaalis koostui 4 kultamitalista, 1 hopeasta ja 2 pronssista.

Samira Koivulahti oli lauantaina todella hyvässä iskussa. Samira voitti oman sarjansa DT-44 kg puhtaasti kahdella nopealla ipponilla 10-0. Samira osallistui myös poikien DP-46 kg:n sarjaan, jossa tahti oli yhtä vakuuttava. Samira voitti oman poolinsa molemmat ottelut ipponilla 10-0. Ensin kaatui Meidokanin Emil Eronen 18 sekunnissa kieppiin ja toisena Lahden Waltteri Valo 5 sekunnissa kieppiin. Semifinaali Tikkurilan Claudia Miettistä vastaan päättyi möys nopeasti samaan heittoon ja ipponiin 10-0. Finaali oli päivän ainoa ottelu joka kesti täyden ajan ja Samira julistettiin voittajaksi vasta tuomarien lippuäänestyksellä äänin 3-0. Kisojen päätteeksi Samira sai viellä kunnian kantaa mukanaan kisojen kiertopalkinnon hienoista esityksistään.

Luukas Saha voitti myös nopeaan tahtiin kultaa DP-34 kg:n sarjassa. Luke voitti ensin Tikkurilan Pyry Pajarin ipponilla 10-0. Semifinaalin vastustaja, Judo-Kanin kovan Ahmed Alaeddine, sai saman käsittelyn ja Luke voitti ottelun nopeasti ipponilla 10-0. Finaalissa Luken vastustaja oli toinen Judo-Kanin edustaja Maxim Myllymäki, joka myös joutui toteamaan Luken paremmaksi pistein 10-0.

Sini Oinonen sai kultaa omassa DT-36 kg:n sarjassa. Siniä ei pysäyttämään pystynyt jo tutuksi tullut, Chikaran Maiken Halme, vaan molemmat ottelut päättyivät Sinin voittoon. Ottelut olivat tiukkoja ja kestivät täyden ajan, mutta molemmissa Sini julistettin voittajaksi yukon 5-0 arvoisilla suorituksilla.

Matias Koivusaari sai hopeaa CP-66 kg:n sarjasta. Matias voitti hienosti kolme ottelua ja hävisi vain sarjan voittaneelle Mika Auviselle. Ensimmäisen ottelun Hollolan Teemu Kangasta vastaan Matias voitti 33 sekunnissa 10-0. Toisen voiton Matias saalisti 12 sekunnissa Bodonoksen Jani Hiivaa vastaan. Matiaksen kolmas voitto tuli myös nopealla ipponilla ajassa 42 sekuntia, Hyvinkään Jouni Miettistä vastaan. Sarjan voittanutta Tikkurilan Mika Auvista vastaan Matias taisteltiin täyden ajan ja tällä kertaa Auvinen voitti tekemällään yukolla 5-0.

Pronssia saivat Samuli Koskinen (DP-34 kg) kahdella voitolla, ja Henri Hannula (DP+55 kg).

Ilman mitalia jäivät, mutta arvokasta kokemusta saivat Aki Oinonen (CP-60 kg), Samu Koivulahti (CP-46 kg) ja Joel Karttunen (BP-60 kg). Kaaviota pääset katsomaan täältä.