maanantai 1. helmikuuta 2010

Hämeenlinnan Judoseuralle 11 mitalia Tampereelta Ice Power Cupista 30.1.2010.

Hämeenlinnan 20 judokaa lähti hakemaan kovia otteluita Tampereelta viikonloppuna. Ice Power Cupiin oli ilmoittautunut yhteensä 361 judokaa. Hämeenlinnalaiset toivat 3 kultaa, 3 hopeaa ja 5 pronssia ja oli kilpailun neljänneksi paras seura.

Albert Kauhanen taisteli hienosti kultaa CP-55 kg sarjassa. Kauhanen voitti kaikki neljä käymäänsä ottelua, joista yhden ipponilla. Finaalissa Kauhanen voitti kokeneen, Vantaan, Samuli Vihavaisen wazarilla 7-0.
Samuli Koskinen otteli myös kultaa DP-34 kg sarjassa. Koskinen voitti kaikki neljä käymäänsä ottelua ja kaksi niistä ipponilla 10-0. Koskisen yksi voitto tuli toista kovaa hämeenlinnalaista, Luukas Sahaa vastaan, joka jäi tällä kertaa viidenneksi.
Sini Oinonen taas voitti kultaa DT-36 kg:n sarjassa. Sini oli oman poolinsa toinen, hävittyä yhden ottelun Kirkkonummen Emilia Kanervaa vastaan. Oinonen voitti kuitenkin Kanervan uusinnassa finaalissa hienosti ipponilla 10-0. Oinonen voitti neljä ottelua.

Hopeaa toivat Saku Laine (DP-30 kg) kahdella voitolla, Aki Oinonen (CP-60 kg) kahdella voitolla ja Jalmari Virta (DP-42 kg) kolmella voitolla.

Pronssia toivat Sikko Kaewaza, Tuomas Virtanen, Saku Inget, Semi Salmi ja hienosti ekassa kisassaan Leevi Valmu.