tiistai 20. syyskuuta 2011

Koivulahdella ja Nuortevalla kovat vastustajat EM-kisoissa, Belgiassa

Lalli ja Sampsa leppoisissa tunnelmissa päivää ennen omaa kisaurakkaansa.

Sampsa Koivulahti sai vastustajakseen israelilaisen Tal Flickerin joka on Euroopan rankinglistalla sijalla 11. Nykysysteemillä peli on EM-kilpailuissa varsin raakaa. Jos häviää ensimmäisen ottelunsa, joutuu auttamatta suihkuun. Koivulahti aloitti terävästi ja otteista taisteltiin. Flicker hallitsi hienoisesti ottelua ja kun Koivulahti teki puolittaisen heittoyrityksen, tuomari antoi tälle varoituksen. Ottelu jatkui ja vajaa minuutti ennen ajan täyttymistä Koivulahdelle tuomittiin toinen varoitus passiivisuudesta ja sitä myöten Flickerille yuko 5-0. Loppuajan israelilainen varmisteli pistejohtoaan ja voitti Koivulahden kahden varoitusten myötä. Flicker eteni lopulta pronssiotteluun asti, mutta hävisi tämän Italian Enriqo Parlattille.

Lalli Nuorteva sai vastaansa viime vuoden maailmanmestaruuskisojen viitosen, eli Turkin Efemgil Batuhanin. Nuorteva lähti ennakkoluulottomasti ottamaan mittaa turkkilaisesta. Väkivahvan turkkilaisen otetaistelu esti kuitenkin Nuortevan pääsevän heittään omia heittojaan. Nuortevalle tuomittiin noin minuutin ottelemisen jälkeen varoitus ja parin minuutin jälkeen toinen passiivisuudesta. Kolmen minuutin kohdalla Nuorteva astui ulos ottelualueelta turkkilaisen painostessa ja siitä tuli kolmas varoitus ja sen myötä wasari 7-0 turkkilaiselle. Nuorteva yritti viimeisellä minuutilla vielä painostaa ja sai yhden varoituksen Batuhanille, mutta yksi varoitus ei riittänyt turkilaisen wasarille. Myös Nuortevan tie nousi pystyyn kolmen varoituksen tappioon.