keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Mitaleja Hiiden Shiasta - Veikolle kultaa

Hämeenlinnan judoseuran juniorit nappasivat viikonloppuna järjestetystä Hiiden Shiaista nipun mitaleita. Hiiden Shiai järjestettiin Nummelassa ja tatamilla oli 121 juniorijudokaa. Hämeenlinnalaiset ottivat kisoista kullan, hopean ja neljä pronssia.

Veikko Noel toi kotitamamille kultamitalin voittamalla alle 18-vuotiaiden alle 54 kilon sarjan. Noel otti kaksi ippon-otteluvoittoa.

Alle 13-vuotiaiden alle 36 kilon tiukassa sarjassa hopeaa nappasi Saana-Tuulia Tiainen. Tiainen sijoittui alkupoolissaan kakkoseksi. Välierässä kaatui toisen poolin ykkönen, oman seuran Vanessa Samppala. Finaalissa Mikkelin judon Lumia Wallén oli parempi, joten Tiaiselle kaulaan hopeamitali ja Samppalalle pronssia.

Pronssimitalit ottivat myös Ninja Hanhivaara (T13-42), Ville Kivelä (P15-55) ja Elvi Vilkko (T13-42).