sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Lallille kultaa, Sikolle hopeaa ja Sinille pronssia Tartosta

Hämeenlinnan judoseuran kisaajat ottivat mitaleita Tartossa 26. Kaimo Keeraku memoriaal -kisasta. Lalli Nuorteva voitti alle 100 kilon sarjan. Viimeisessä ottelussa kaatui Viron Miko Silde heiton jälkeiseen tyylikkääseen sankaku-sidontaan. Nuorteva oli päivän ainoa suomalaiskultamitalisti. Sikko Kaewasa eteni kisojen pääsarjassa, Keerakun omassa painoluokassa, alle 73 kiloa finaaliin vakuuttavalla judolla. Kaewasan kolmen ippon-voiton jälkeen finaalivastustaja Viron Pärt Laas onnistui kääntämään hämeenlinnalaisen heittoryityksen matossa omaksi sidonnakseen. Sini Oinonen otti kaksi otteluvoittoa ja nappasi alle 57 kilon sarjasta pronssia. Alle 73 kilon sarjassa otellut Samuli Koskinen ei sijoittunut.