lauantai 9. helmikuuta 2008

Hämeenlinnan judoseuralla loistava menstys Savonlinnassa lauantaina 9.2.2008.




Hämeenlinnasta kisoihin lähti 8 ottelijaa ja he saavuttivat yhtä monta mitalia, eli 5 kultaa, 1hopea ja 2 pronssia.

Semi Salmi palkittiin erikoispalkinnolla parhaana C-juniorina.

Hämeenlinnan Judoseuraa tämän vuoden edustanut Semi Salmi taisteli tyylipuhtaan kultamitalin sarjassa CP-50 kg. Semi on harjoitellut jo viime kesästä lähtien hämeenlinnassa ja tulosta alkaa näkyä. Semi lähti heinolla asenteella ottelemaan ja viihtyi ensimmäisen vastustajan kanssa tatamilla noin 10 sekuntia ennen kuin heitti vastustajan ottelun päättävällä käsiheitolla 10-0. Toisen ottelun Semi vei nimiinsä samalla heitolla noin minuutissa 10-0. Samassa sarjassa otteli myös hämeenlinnan Matias Koivusaari joka on aloittanut tämän vuoden kisat hienosti. Matias voitti kaksi ensimmäistä ottelua puhtailla ipponvoitoilla 10-0. Näin finaalissa kohtasivat Hämeenlinnan Salmi ja Koivusaari. Semi lähti päättäväisesti hakemaan vuoden ensimmäistä kultamitalia ja sen hän teki heittämällä Matiaksen kaksi kertaa 7 pisteen arvoisilla heitoilla.

Toisen kultamitalin toi Sanna Paasimaa sarjassa DT-36kg. Sanna tarkkaili ekan ottelun alussa itseään isompaa vastustajaa ja paikan tullen teki vastaheiton ja sen päälle sidontaipponin, joka päätti ottelun. Toinen ottelu meni samalla kaavalla ja myös siinä Sanna voitti sidonnalla 10-0.

Kolmas kulta tuli Samu Koivulahden ”kieppien” ansiosta sarjasta CP-42. Samu otteli itsevarmasti ja voitti yhden otteluista wasarilla 7-0 ja toisen puhtaasti 10-0.

Neljännen kullan toi Sampsa Koivulahti sarjasta BP-55 kg. Sampsan ensimmäinen ottelu päättyi hienoon ”kieppiin” pistein 10-0. Toisessa otteussa vastustaja tunsi tämän metkut ja osasi jo varoa Sampsan lempitekniikkaa. Sampsa vei kuitenkin ottelun rutiinilla kahdella yukon arvoisella heitolla 5-0.

Viides Kulta oli Lalli Nuortevan kädenjälkeä. Ensimmäinen ottelu oli Lallin tiukin ja se kesti täyden ajan, mutta voitto heltisi silti 5-0. Toisen ja kolmannen ottelun Lalli hoiti jo hyväksi havaidulla palomiehenpyörällä ja voitti ne hienoilla ipponeilla 10-0.

Miehissä ottelivat seuramme Simo Ansalahti sekä Abdul Djoukaev. Kumpikin otteija ottelee normaalisti sarjassa M-73, mutta joutui nyt raskaimpien sarjoihin. Simo voitti pronssia sarjassa M-81kg yhdellä otteluvoitolla. Abdul voitti pronssia sarjassa M+81kg kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Abdul voitti pronssiottelussa seurakaverinsa Simon (joka otteli kahdessa sarjassa) tiukassa ottelussa kokalla 3-0. Voitto Simosta oli toistaiseksi Abdulinin ensimmäinen.