maanantai 20. syyskuuta 2010

Judokamme Joensuussa 18.9.2010

HmlJS judokat kahmi mitaleita Joensuussa
Judoseurasta lähti 8 judokaa mittelöimään sekä Samurai Cup III:n että Yawara Shiaihin. Samurai Cup on yksi suomen valiokilpailuista, josta kerätään rankingpisteitä. Samurai Cup on A- ja B-nuorille. Joensuussa oli yhteensä 205 osanottajaa. Hämeenlinnan judoseura oli kisojen paras seura saalistaen 5 kultaa, 3 hopeaa ja 1 pronssi, eli jokainen mukana ollut palkittiin mitalilla.
Samurai Cupiin osallistui HmlJS:sta Lalli Nuorteva, Sampsa ja Samu Koivulahti sekä Sikko Kaewasa.
CIMG1425CIMG1421CIMG1312  CIMG1307

Sikko Ka€ewasa (B-66 kg) voitti hienosti kaikki neljä käymäänsä ottelua ja sitä myöten kultaa. Kaewasa voitti kovan Klaus Verlinin sekä finaalissa tämän vuoden EM-edustajan Pentti suurhaskon puhtaalla ipponilla 10-0.

Kuvasarjassa Sikko töissä tatamilla.

Sampsa Koivulahti (A-66 kg) voitti myös kaikki neljä käymäänsä ottelua saaden kultaa. Koivulahti voitti vuotta vanhemman Joonatan Gröndahlin finaalin jatkoajan viimeisellä sekunnilla tehdyllä kiepillä 5-0.

CIMG1322 Sampsan akrobatiaa.
CIMG1324Lalli Nuorteva (A-81 kg) voitti kolme käymäänsä ottelua ja kultamitalin. Nuorteva voitti kaksi ensimmäistä otteluaan puhtaasti ipponeilla 10-0. Finaali olikin sitten tiukempi, arvokisakävijää, Samuli Viitasta vastaan. Ottelu raktesi vasta jatkoajan jälkeen tuomariäänestyksellä Nuortevan eduksi.
Samu Koivulahti (B-55 kg) saalisti hopeaa. Koivulahti voitti yhden ottelun poolissaan ja oli siellä toinen. Semifinaalissa Koivulahti voitti vahvan Jussi Tamskin 5-0. Finaalissa tuli tappio kivikovaa Oskar Tvauria vastaan

CIMG1226 Samu hakee paikkaa heitolle.

Yawara Shiaissa oli seurastamme mukana Luukas Saha, Aki ja Sini Oinonen sekä Henri Hannula.

CIMG1416 Nettii

CIMG1422 CIMG1428
Luukas Saha (D-38 kg) voitti hienosti sarjansa kaikki neljä ottelua. Luukas voitti myös näytöstyyliin vuotta vanhempien ja painavempien (C-42 kg) sarjan. D-38 sarjassa Saha voitti neljä ottelua, joista venäläisen Denis Kuznetsovin kaksi kertaa. C-42 kg:n sarjan Saha hoiti nopeassa tahdissa. Saha voitti neljällä ipponilla, joiden kestoajat olivat 1 min, 38 sek, 12 sek ja 6 sek.

Kuvasarjassa pikku terminaattorin tatamityöskentelyä.

Aki Oinonen (C+66 kg) voitti hienosti kolme ottelua, joista kaksi hienoilla ipponeilla 10-0. Oinoselle siis hopeaa.
Sini Oinonen (DT-40 kg) sai myös hopeaa yhdellä otteluvoitollaan.
Henri Hannula (C-66 kg) toi pronssia yhdellä otteluvoitollaan.