maanantai 28. maaliskuuta 2011

Hämeenlinnan Judoseuralle 19 mitalia viikonloppuna.

Hämeenlinnan Judoseuran edustajat ottelivat kahdessa kilpailussa viikonloppuna. Lauantaina käytiin perinteinen Hontai Shiai Helsingissä ja sunnuntaina alempien vöiden mestaruuskilpailut.

Hontai shiaissa mitalisaalis oli 4 kultaa, 5 hopeaa ja 5 pronssia. Kilpailuun oli ilmoittautunut 318 judokaa.

Henri Hannula otteli hienosti kultaa kahdessa eri sarjassa. Hannula aloitti omassa CP-66 kg voittamalla kaikki kolme vastustajaansa. Iltapäviällä Hannula voitti kultaa myös itseään vanhemmassa, eli BP-66 kg sarjassa voittamalla molemmat käymäänsä ottelut.
Luukas Saha voitti kolmannen kultamitalin voittamalla molemmat ottelunsa CP-42 kg:n sarjassa.
Sini Oinonen otteli neljännen kultamitalin hämeenlinnaan voittamalla molemmat ottelunsa CT-40 kg sarjassa.
Hopeaa toivat Lassi Talvitie (EP-39 kg), Saku Heinilä (DP-30 kg), Saku Laine (DP-34 kg), Jenni Ali-Penttilä (DT-52 kg) ja Samuli Koskinen (CP-38 kg).
Pronssia toivat Elise Lamberg, Joni Lyömilä, Henri Weck, Saku Inget sekä Aki Oinonen.

Alempien vöiden mestaruuskilpailut on tarkoitettu kelta- ja oranssivöisille judokoille. Kilpailuun oli ilmoittautunut 176 judokaa ympäri suomea. Mitalisaalis hämeenlinnalaisittain oli 1 kulta, 2 hopeaa ja 2 pronssia.

Toni Sulin otteli kultaa sarjassa -90 kg. Sulin painoi muutaman sataa grammaa yli 81 kg, joka on hänen normaali sarjansa, joten hän joutui ottelemaan lähes kymmenen kiloa painavempien sarjassa. Sulin ei painoeroista hätkähtänyt vaan voitti kaikki vastustajansa ennen täyttä aikaa. Kaikki voitot tulivat Sulinin lempiheitolla, eli kiepillä 10-0.
Hopeaa toivat Lassi Talvitie, joka oli Talvitien toinen hopea viikonlopun aikana. Panu Huusko sai myös hopeaa.
Pronssia sai Elise Lamberg ja Auvo Karhumaa. pronssi oli Lambergille myös toinen viikonlopun aikana. Karhumaa taas otteli ensimmäisen kilpailunsa ja saalisti hienosti kolme voittoa.