maanantai 11. huhtikuuta 2011

Seuramme haki 16 mitalia Etelä-suomen aluemestaruuksista Loviisasta.

Etelä-suomen aluemestaruuskilpailut järjestettiin lauantaina Loviisassa. Kilpailuun oli ilmoittautunut 152 judokaa ja hämeenlinnalaisia oli mukana 19 judokaa. Saaliinaan hämeenlinnalaiset toivat neljä kultaa, neljä hopeaa ja 8 pronssia. Näillä mitaleilla Hämeenlinnan Judoseura oli kisojen toiseksi paras seura Helsingin Chikaran jälkeen.

Henri Hannula otteli kultaa kahdesta sarjasta. Hannula aloitti omassa CP-66 kg:n sarjassa voittamalla molemmat käymänsä ottelua ennen täyttä aikaa ipponilla 10-0. Hannula jatkoi samaa rataa vanhempien BP-66 kg:n sarjassa. Hannula voitti kaksi ottelua ja voittoihin ei yhteensä mennyt kuin reilut 30 sekuntia.
Samu Koivulahti voitti kultaa BP-60 kg sarjassa. Koivulahti voitti ensin poolissaan kolme ottelua ipponilla 10-0. Semifinaalissa Koivulahti joutui taistelemaan täyden ajan voittaen yukolla 5-0. Finaalissa voitto irtosi kuitenkin taas ipponilla 10-0.
Neljännen kultamitalin toi Jesse Koivukoski DP+55 kg:n sarjassa.

Hopeaa toivat: Saku Heinilä kolmella voitollaan, Saku Laine neljällä voitollaan (kolme voittoa tuli ipponilla), Joni Lyömilä kahdella voitollaan ja Sini Oinonen.
Pronssia toivat: Miikka Vainio, Sini Oinonen, Samuli Koskinen, Luukas Saha, Saku Inget, Aki Oinonen, Toni Sulin ja Ari Heikkinen.
Kisat jatkuvat ensi viikon lauantaina 16.4 Hämeenlinnassa, Punaportilla. Kilpailut alkavat klo 9.00 ja siihen on vapaa pääsy. Hämeenlinna Shiai on yksi suomen suurimmista judokilpailuista ja tänä vuonna mukaan on tulossa 35 kilpailijaa myös Ruotsista ja Venäjältä. Kaiken kaikkiaan odotamme kilpailuun lähes neljä sataa ottelijaa ympäri suomea. Tervetuloa seuraamaan Hämeenlinnan judoseuran järjestämää Hämeenlinna Shiaita.