lauantai 4. lokakuuta 2008

Viisi kultaa Mikkelin judokisoista Hämeenlinnaan 4.10.2008

Hämeenlinnan Judoseuran judokat nappasivat viisi kultaa ja kolme hopeista mitalia lauantaina Mikkeli-shiai –judokisoista. Yhden kultamitaleista otteli Luukas Saha E-poikien alle 30 kilon sarjassa. Luukas oli täysin ylivoimainen, hän voitti kaikki ottelunsa ipponeilla. Hän viipyi kolmessa ottelussa tatamilla vain alle kolme minuuttia ja siitäkin yli kaksi minuutti toisen hämeenlinnalaisen, Sini Oinosen kanssa, joka otteli sarjassa hopean. Sini kamppaili hopean myös E-tyttöjen alle 32 kilon sarjassa voittaen kaikki muut ottelunsa paitsi sarjojen loppuottelut ipponeilla.
Sanna Paasimaa otteli D-poikien alle 34 kilon sarjassa voittaen kultaa kahdella ipponin ja yhdellä wazarin arvoisella suorituksella. Aki Oinosella oli D-poikien alle 55 kilon sarjassa kaksi ottelua, jotka hän voitti molemmat ipponeilla saaden kultaa.
Samu Koivulahti toi neljännen kullan C-poikien alle 42 kilon sarjassa neljällä otteluvoitolla: kaksi niistä ratkaistiin jatkoaikatasapelien jälkeen tuomareiden lippuäänestyksellä Samun hyväksi. Kaksi muuta ottelua hän voitti puhtaasti ipponeilla. Viidennen kullan otteli Matias Koivusaari C-poikien alle 55 kilon sarjassa kolmella sidonta-ipponilla ja yhdellä wazarin arvoisella heitolla. Matias kamppaili myös hopeaa B-poikien alle 55-kiloisissa.