tiistai 12. lokakuuta 2010

Hämeenlinnan Judoseuralle 10 mitalia Eden Shiaista 9.10.2010.

Kilpailussa oli mukana perätii 303 ottelijaa 44 eri seurasta. Hämeenlinnasta mukaan lähti 28 judokaa, joista moni oli ensikertalainen. Hämeenlinna oli kilpailun toiseksi paras seura 3 kultaa, 4 hopeaa ja 3 pronssia tuoneella ryhmällä.

Samu Koivulahti voitti sarjan BP-55 kg, kaikki neljä käymänsä ottelua. Koivulahden ensimmäinen ottelu kesti täyden ajan ja voitto tuli yukolla 5-0. Loput Koivulahden ottelut päättyivät ipponiin 10-0 ennen täyttä aikaa.

Luukas Saha voitti DP-38 kg sarjan. Saha voitti kaikki neljä otteluaan ja vain seurakaveri Samuli Koskinen kesti täyden ajan Sahaa vastaan. Seurakavereiden ottelu ratkesi Sahan eduksi vasta jatkoajalla yukolla 5-0. Samuli Koskinen oli lopulta sarjassa pronssilla kolmella ipponvoitollaan.

Kolmannen kultamitalin toi Henri Hannula sarjasta CP-66 kg. Hannula voitti kaikki ottelunsa ipponilla 10-0. Tässäkin sarjassa vastakkain olivat seurakaverit Hannula ja Aki Oinonen, jonka Hannula voitti 10-0. Oinonen voitti muut käymäänsä ottelua ipponilla 10-0 ja oli lopulta sarjassa pronssilla.

Hopeaa toivat: Sini Oinonen DT-40 kg, Jesse Koivukoski DP+55 kg, Tuomas Virtanen + 100 kg ja Jenni Ali-Penttilä DT-52 kg.

Pronssia toivat: Adlan Futijev M-66 kg, Aki Oinonen ja Samuli Koskinen.

Uusille kisailijoille tuli varmasti roppakaupalla hyvää kokemusta ja kovia otteluita, vaikkei kaikille mitalia tullutkaan. Hieno nähdä näin suuri ryhmä hämeenlinnalaisia kisaamassa.