maanantai 4. lokakuuta 2010

Hämeenlinnan Judoseuralle 8 mitalia Mikkeli Shiaista 2.10.2010.

Mikkeli Shiain hämeenlinnalaismitalistit

Judoseurasta lähti yhdeksän judokaa ottelemaan Mikkeli Shiaihin. Nämä toivat 4 kultaa, 2 hopeaa ja 2 pronssia. Mikkeli Shiaihin oli ilmoittautunut 166 judokaa 27 eri seurasta.

Luke vauhdissa

Luukas Saha otteli kultaa sarjassa DP-38 kg. Saha voitti oman poolinsa kaikki kolme ottelua ipponilla 10-0. Sama tahti jatkui semifinaalissa, jossa jälleen ippon 10-0. Saha siis odottamaan finaalia. Samassa sarjassa otteli myös hämeenlinnan Samuli Koskinen. Myös Koskisella oli hyvä vauhti päällä ja hän voitti oman poolinsa kolme ottelua ipponeilla 10-0, kuten myös semifinaalin. Finaalissa kohtasivat siis seurakaverukset. Finaali kesti täyden ajan ja Saha julistettiin lopulta voittajaksi wazarilla 7-0. Sarjan kolmas hämeenlinnalainen oli Joni Lyömilä, joka sai pronssia voittaen kaksi ottelua ipponilla ja ollessa poolinsa toinen.

Saha otteli myös CP-42 kg sarjassa ottaen toisen kultamitalinsa. Saha voitti kaikki neljä käymäänsä ottelua ipponeilla 10-0.

Sini Oinonen otteli myös kultaa sarjassa DT-36 kg. Oinonen voitti kaikki kolme käymäänsä ottelua ja kaksi näistä ipponilla 10-0, ennen täyttä aikaa.

Aki Oinonen voitti kultaa siskonsa tavoin sarjassa CP-66 kg. Oinonen voitti poolinsa molemmat ottelut ipponilla 10-0. Toisessa poolissa otteli judoseuran Henri Hannula. Hannula voitti poolissaan kolme ottelua ollen poolin toinen. Hämeenlinnalaiset kohtasivat siis semifinaalissa. Oinonen oli tällä kertaa terävämpi vieden paikan finaaliin. Hannulalle siis pronssia. Oinonen voitti myös käymänsä finaalin ipponilla 10-0 ja vei kultamitalin.

Leevi Valmu otteli hopeaa CP+66 kg sarjassa voittaen kaksi ottelua, joista toisen ipponilla.

Jere Lyömilä saalisti yhden otteluvoiton sarjassa EP-34 kg.