sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Judoseura ykkönen Vantaan Wekara-shiaissa

Hämeenlinnan Judoseura lähetti valtakunnalliseen Wekara-shiaihin Vantaalle 15 kilpailijaa. Kotiintuomisina Hämeeseen oli 16 mitalia, joista 8 kultaa, 5 hopeaa ja 3 pronssia. Muutama kilpailija otteli kahdessa sarjassa joka selittää sen, että mitalien lukumäärä ylitti kilpailijoiden määrän.

Kaksi kultaa toi Henri Hannula. Hannula voitti C-poikien -66kg:n sarjassa kaikki neljä otteluaan ipponeilla. B-poikien -66kg:n sarjassa Hannula voitti molemmat kaksi otteluaan ipponeilla. Tällä hetkellä ei Henri Hannulaa kotimaan kilpatatameilla sarjoissaan pysäytä kukaan.

Sarjassa BP-73kg Aki Oinonen otti kultaa kolmella ipponvoitolla.

CP-38kg:n sarjan voitti Samuli Koskinen. Koskinen otti sarjan valtikan takaisin itselleen voittamalla finaalissa kovan kilpakumppaninsa Espoon Maxim Myllymäen.

C-poikien -34kg:n sarjassa kultamitalin otti Saku Laine. Laine otti myös pronssia sarjassa DP-34kg.

Sini Oinonen voitti C-tyttöjen alle 40kg:n sarjan kahdella voitolla.

DP-30kg:n sarjassa kullan toi Hämeenlinnaan Saku Heinilä. Heinilä otteli lisäksi pronssia ikäluokkaa ja painoluokkaa ylempänä, CP-34kg:n sarjassa.

E-poikien -38kg:n sarjan voitti Lassi Talvitie.

B-poikien -55kg:n sarjaan Judoseura lähetti kaksi kilpailijaa, tuloksena kaksi mitalia. Saku Inget taisteli hopeaa ja Oskari Hiittu pronssia.

Luukas Saha otteli kahdessa sarjassa. C-poikien -42kg:n sarjassa tuli pronssimitali ja ikä- ja painoluokkaa ylempää BP-45kg:n sarjassa Saha saalisti hopeaa. Hopea varmistui uran ensimmäisellä kuristusvoitolla kivikovasta Vantaan Artur Tvaurista.

Elise Lamberg otteli niinikään kahdessa sarjassa. E-tyttöjen -36kg:n sarjassa hopeaa ja DT-36kg:ssa neljäs sija.

Joni Lyömilä otteli hopeaa DP-38kg:n sarjassa. Lisäksi kisoissa otteli Judoseurasta Jere Lyömilä (DP-34), Henri Weck (DP-42) ja Tuomas Tenhola (CP-46). Tällä kertaa mitalit jäi saamatta, mutta roppakaupalla hyvää kokemusta tuli.

Hämeenlinnan Judoseura oli 23:n mitaleja kahmineen seuran joukossa selvä ykkönen.  Tästä on hyvä lähteä kesälaitumille, kunhan saadaan vyön värit päivitettyä parin viikon päästä vyökokeissa.