lauantai 12. marraskuuta 2011

Judoseura vahvana Genelec-shiaissa

Tänään lauantaina Judoseuran kilpailijat jatkoivat monivuotista Iisalmen vierailuperinnettään “mitaleja ei jätetä-teemalla”  Genelec-shiaissa. Noin 150 ottelijan pirteässä kilpailussa oli mukana kaksi veljesparia; Joni ja Jere Lyömilä, sekä Samuli ja Saku Heinilä Team advisorin Mikan johdolla. Neljän kisaajan joukkue toi kunnioitettavat seitsemän mitalia.

Saku Heinilä otteli kaksi kultaa sarjoisssa DP-34kg  ja CP-34kg. Velipoika Samuli kuori kermat ja voitti kultaa sarjassa C-pojat –38kg.

Joni Lyömilä voitti kultaa omassa DP-42 kg:n sarjassa ja ikäluokkaa ylemmässä –42kg:n sarjassa tuli pronssia. Veli Jere otteli myös kahdessa sarjassa ja molemmissa hopeaa.  Jere otteli sarjoissa DP-38kg ja CP-38kg.

Judoseuralaisten saalis oli siis neljä kultaa, kaksi hopeaa ja yksi pronssi.  Hienoa pojat!