maanantai 28. toukokuuta 2018

Elvi ja Ninja kultamitalisteina Wekara-Shiaissa

Hämeenlinnan judoseuran juniorit nappasivat mitaleita lauantaina Vantaalla järjestetystä Wekara Shiaista. Myyrmäen urheilutalolla järjestetyissä junioreiden judokisoissa tatamilla otteli lähes 200 judokaa. Hämeenlinnalaiset ottivat kaksi kultaa, kolme hopeaa ja yhden pronssin.

Judoseuran tytöt olivat erityisen tehokkaina. Alle 13-vuotiaiden alle 36 kilon sarjasssa Elvi Vilkon johdolla hämeenlinnalaiset täyttivät palkintopallia tehokkaasti. Vilkko nousi ylimmälle palkintopallille, hopeaa nappasi vain seurakaverilleen hävinnyt Elina Hännikäinen. Pronssimitalin otti Saana-Tuulia Tiainen. Viidennen sijan sarjasta otti vielä Vanessa Samppala.

Ninja Hanhivaara voitti alle 13-vuotiaiden alle 44 kilon sarjan kahdella ippon-voitolla. Alle 40 kilon sarjassa hopeaa otti Wilma Honkanen.

Pojista onnistui Veikko Noel. Noel otti hopeaa kahdella ippon-voitolla alle 18-vuotiaiden alle 55 kilon sarjasta.