sunnuntai 6. lokakuuta 2019

3 tuplamitalistia Tampere Shiaissa

Hämeenlinnan judoseuran juniorit nappasivat mitaleja lauantaina kisatusta Tampere Shiaista. Tampere Shiaissa kisasi 206 juniorijudokaa. Tesoman palloiluhallin tatameilta Hämeenlinnaan lähti kultamitali, kaksi hopeista ja kolme pronssista mitalia.

Judoseuran ottelijoista Elvi Vilkko onnistui parhaiten. Vilkko otti ensi pronssia alle 13-vuotiaiden poikien alle 46 kilon sarjasta. Sitten Vilkko voitti alle 15-vuotiaiden tyttöjen alle alle 48 kilon sarjan kahdella ippon-voitolla.

Ville Kivelä urakoi kahdessa sarjassa ja kävi tatamilla 10 kertaa. Molemmissa sarjoissa Kivelä pääsi finaaliin, mutta niissä vastustajat olivat parempia. Ensin Kivelä otti hopeaa alle 15-vuotiaiden alle 60 kilon sarjasta. Kahdeksan ottelijan sarjassa parempi oli vain Kotkan judoseuran Dimitrii Toikka. Alle 18-vuotiaiden sarjassa Kivelä pysäyttäjä löytyi finaalisssa, jossa Lahden judoseuran Akseli Savolainen oli parempi.

Ninja Hanhivaara otti kaksi pronssimitalia. Ensin alle 13-vuotiaiden yli 52 kilon sarjasta ja sitten vielä alle 15-vuotiaiden alle 48 kilon sarjasta.