keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Adlan Futijev ja Saku Laine ottelivat Alempien vöiden mestareiksi 28.3.2010.

Hämeenlinnan Judoseurasta lähti 8 kilpailijaa Vantaalle ottelemaan Alempien vöiden mestaruuksista. Kilpailu on tarkoitettu kelta- ja oranssivöisille judokoille.

Adlan Futijev otteli miesten (yli 15 v.) -66 kg:n sarjassa. Adlan voitti kaikki neljä käymäänsä ottelua, joista kaksi voittoa tuli ipponilla 10-0. Matkalla mestaruuteen kaatui Helsingin Heikkonen, Laukaan Könec ja Moilanen sekä Helsingin Ruokola. Adlan on hakenut ottelukokemusta kisaryhmän treeneistä. Hieno suoritus!

Saku Laine otteli poikien (alle 15 v.) -30 kg:n sarjassa myös kultaa. Saku oli liekeissään sarjassaan voittaen kaikki ottelunsa, joista vain ensimmäinen, Tikkurilan Kukkolaa vastaan kesti täyden ajan. Saku voitti kuitenkin yukolla 5-0. Ipponilla kaatui Tikkurilan Miettinen, Pajari sekä Oinas. Saku kerkis jo edellisenä päivänä hakea pronssin Hontai Shiai kilpailusta.

Leevi Valmu sai pronssin poikien +66 kg:n sarjassa yhdellä otteluvoitolla Mikkelin Hagertia vastaan (5-0).

Myös Henri Weck sai pronssia sarjassa P-38 kg. Henri ei hävinnyt kuin yhden ottelun ja sekin oli sarjan lopullista voittajaa vastaan. Henrin muut kolme ottelua päätty tämä voittoihin ja kaksi näistä ipponilla 10-0.

Niko Hakkarainen oli hienosti viides miesten -73 kg:n sarjassa kahdella ipponilla 10-0 voitetulla ottelullaan. Myös Janne Yli-Pirilä oli viides, sarjassa miehet -81 kg, kahdella voitollaan. Veljekset Joni ja Jere Lyömilä taisteli hienosti sarjassa P-34 kg.