maanantai 21. syyskuuta 2009

Luukas Saha haki Joensuusta kultaa Yawara Shiaista 19.9.2009. Oskari Hiittu taisteli hopeaa.

Hämeenlinnasta lähti kaksi judokaa Joensuuhun kilpailemaan. Nämä olivat Luukas Saha sarjassa DP-34 kg ja Oskari Hiittu sarjassa CP-44 kg.

Luukas voitti sarjansa kaikki käymänsä ottelua. Ensimmäisessä ottelussaan Luke ehti kerätä kaksi yukoa, viiden pisteen suoritusta, ja yhden wazarin (7 pistettä), ennen kuin päätti ottelun ipponiin 10-0 hienolla lonkkaheitolla. Toisen ottelun Luke voitti nopeasti ipponilla 10-0 hienolla käsiheitolla. Viimeisen ottelunsa Luke päätti 20 sekunnin jälkeen hienolla ipponilla 10-0 ja myös tämä tuli lonkkaheitolla. Luke jatkoi siis siitä mihin kevään kilpakauden päätti, eli kasvatti kultamitalien sarjaansa.

Luken lennokas heitto

Oskari Hiittu sai ensimmäisessä ottelussaan vastaansa Sodankylän kovan Järveläisen. Oskari ei tätä kumarrellu ja hallitsi ottelua. Oskari sai tehtyä yukon (5 pistettä) ja johtikin ottelua ihan sen loppuhetkille saakka. Järveläinen kuitenkin taisteli ja sai Oskarin mattotilanteessa sidontaan joka päätti ottelun 10-0. Toiseen otteluun Oskari lähti sisuuntuneena ja keräsi siinä yukon, wazarin ja päätti ottelun sidontaipponiin 10-0. Viimeisessä ottelussa panoksena oli hopeamitali. Ottelu oli tasaista vääntämistä, mutta sen lopussa Oskari sai vastustajan heitettyä hienolla jalkaheitolla, josta tuli ippon 10-0 ja näin hienosti hopeaa Oskarille.



Oskari heittää


Onnelliset mitalistit :)