maanantai 13. syyskuuta 2010

Judoseura Ryhti-shiaissa 11.9.

Judoseura kilpaili viikonloppuna Raision Ryhti-Shiaissa 16 kilpailijan voimin.
Hämeeseen tuomisina oli 11 mitalia. Näistä 3 oli kultaa, yksi hopea ja 7 pronssia.

Ensimmäisen vuoden A-juniori Sampsa Koivulahti otteli vakuuttavasti miesten 66kg-sarjassa voittaen kultaa. Finaalissa kaatui Ruotsin huippuihin lukeutuva mustavöinen Joakim Norman. Syksyn ensimmäisissä kisoissa Sampsa pelasi hyvin omalla tasollaan ja sarjavoitto miehissä oli selvä.

Kultaa sai myös Henri Hannula C-poikien 66kg-
sarjassa. Hannulan otteet ei jättänyt voittajasta epäselvyyttä.

Kolmanen kultamitalin otti tuttuun tapaan
Samuli Koskinen D-38kg:n sarjassa varsin ylivoimaisesti.

Hopeaa sai Saku Laine D-poikien 34kg:n sarjassa. Pientä kehitystä vielä, niin sarjan valtikka siirtyy Sakun haltuun.

Pronssia saivat Jere Lyömilä EP-34kg,

Joni Lyömilä DP-38kg, Saku Inget CP-55kg, Aki Oinonen CP-6kg, Leevi Valmu CP+66kg, Sikko Kaewasa BP-66kg

ja Lalli Nuorteva miehet -81kg.
Lalli otteli uudessa 81kg:n sarjassaan tuplapoolissa. Lalli voitti vakuuttavasti kolme ottelua poolissaan ipponilla, mutta hävisi Ruotsin mustavöiselle Olle Mattsonille. Näin Lalli sai vastaansa toisen poolin voittajan, sarjan Suomen mestari Laamasen. Tämän ottelun Lalli hävisi ja näin pronssi Lallille.

Erinomaisen kisadebyytin teki Toni Sulin miesten 81kg:n sarjassa. Keltavöinen Toni järkytti vastustajia erinomaisilla otteilla. Toni ei päänahkaansa myynyt halvalla viiden ottelijan poolissa. Tällä kertaa tuloksena oli kaksi voittoa. Ensimmäinen voitto tuli vahvalla ipponin arvoisella sidonnalla ja toinen ippon käsikiepillä ruskeavöisestä kotkalaisjudokasta. Suomen mestari Laamanen joutui vääntämään Tonin kanssa aivan ottelun viimeiselle minuutille saakka ennen kuin Toni joutui antamaan periksi. Hieno turnaus Judoseuran tulokkaalta!

Muut Judoseuran ottelijat Raisiossa olivat:Samu Koivulahti, Sauli Taipale, Tuomas Virtanen ja Johannes Viherä.