maanantai 3. marraskuuta 2014

5 kultaa ja 2 pronssia Hontai Shiasta

Hämeenlinnan judoseuran juniorijudokat käyttivät taitojaan Hontai Shiaissa sunnuntaina. Vantaalla järjestetyissä kisoissa tatamilla ipponeita tavoitteli 228 judokaa. Kahdeksan hämeenlinnalaisjudokan kisaryhmä toi kotitatamille viisi kulta- ja kaksi pronssimitalia. Hämeenlinnan judoseura sijoittui kisojen neljänneksi parhaaksi seuraksi.

Jenni Ali-Penttilä otti kultaa alle 18-vuotiaiden tyttöjen alle 63 kg:n sarjasta. Kultamitali tuli kahdella ippon-voitolla.

Viivi Kauhanen jatkoi omaa koko syksyn kestänyttä näytöstään alle 15-vuotiaiden tyttöjen +63 kg:n sarjassa. Kauhanen vei kultamitalin kolmella ippon-voitollaan.

Turpal Djoukaev palasi viime keväästä tuttuun menoonsa ja otti kultaa alle 15-vuotiaiden poikien alle 46 kg:n sarjasta. 11 kilpailijan sarjasta voitto irtosi neljällä otteluvoitolla. Finaalissa Jyväskylän Jigotain Santeri Hakkarainen venytti ottelun täysimittaiseksi, mutta ei pystynyt pistesuoritukseen, joten Djoukaevin yukon arvoinen suoritus riitti sarjavoittoon.

Alle 11-vuotiaiden poikien alle 49 kg:n sarjassa palkintopallille nousi kaksi hämeenlinnalaista. Korkeimmalle korokkeelle nousi oranssivöinen Olli Talvitie ja pronssimitalin otti keltavöinen Leevi Rasila. Talvitie voitti kaikki kolme otteluaan.

Elise Lamberg kirkasti lokakuun alussa Tampereelta ottamansa pronssimitalin kultaiseksi. Lamberg voitti alle 15-vuotiaiden tyttöjen alle 52 kg:n sarjan kahdella ippon-voitolla.

Lassi Talvitie otti pronssia alle 15-vuotiaiden poikien alle 52 kg:n sarjasta. Talvitie otti alkupoolissaan kaksi ippon-voittoa, mutta välierässä sarjan voittanut Vantaan Jukaran Konsta Koivisto oli taitavampi.

Tuukka Lahtinen otteli alle 13-vuotiaiden poikien alle 50 kg:n sarjassa, mutta ei sijoittunut.