sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Eemil ja Turpal toivat mitalit Hontai Shiaista

Hämeenlinnna judoseuran juniorit toivat lauantaina kaksi pronssimitalia 25. kerran järjestetystä Hontai Shiaista Vantaalta.

Turpal Djoukaev voitti pronssia alle 15-vuotiaiden poikien alle 50 kg:n sarjasta. Djoukaev arvottiin suoraan toiselle kierrokselle ja otti avausottelussaaan niukan voiton Tikkurilan judokoiden Artur Kanevetsistä varoituksella. Välieräottelussa Jyväskylän Jigotain Santeri Hakkarainen oli niukasti parempi, kun Djoukaeville tuomittiin yksi varoitus enemmän kuin jyväskyläläiselle. Pronssiottelussa Djoukaev onnistu täydellisesti ja otti ippon-voiton Helsingin judoSportin Anton Hjeltistä.

Eemil Hannula otti pronssia alle 13-vuotiaiden poikien alle 46 kg:n sarjasta. Tuplapoolin avausottelussa kaatui Mikkelin Judon Markus Redsven waza-arilla  ja toisessa ottelussa tuli nopea ippon-voitto Hämeenkosken Judon Leevi Rasilasta. Välierästä Siuntion Keido-kanin Joel Niskanen eteni finaaliin ja Hannu oli tyytyminen pronssimitaliin.

Tuukka Lahtinen eteni pronssiotteluun alle 15-vuotiaiden poikien alle 55 kg:n sarjassa, mutta Helsingin JudoSportin Mikael McLachlan vei voiton. Lahtisen sijoituksesi tuli viides. Lassi Talvitie oli samassa sarjassa seitsemäs.

Emilia Hautala (TU18+63 kg) ja Olli Talvitie (PU13-46 kg) eivät sijoittuneet omissa sarjoissaan.