sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Judoseuralaisilla kahdeksan mitalin viikonloppu Vantaalla

Vantaalla oteltiin lauantaina 24.3. Hontai Shiai ja sunnuntaina  25.3. Alempien vöiden mestaruuskilpailut. Hontai Shiaihin Hämeenlinnasta osallistui kahdeksan judokan joukkue. Saaliina kolme hopeaa ja yksi pronssi. Lauantaina kilpailijoita Vantaalla oli yhteensä 251.
Sarjassa tytöt 13 alle 36kg hopeaa taisteli kolmella otteluvoitolla Vanessa Samppala ja samassa sarjassa pronssille kipusi Elvi Vilkko. Ninja Hanhivaara nappasi myös hopeaa tytöt 13 alle 44kg sarjassa.
Miesten alle 66 kiloisissa otteli hopealle sinivöinen Jere Lahtinen, häviten sarjassaan vain mustavöiselle Hontai Judon Lari Luhtaselle.
Lauantaina kilpaa otteli myös Elina Hännikäinen, Nuutti Rantanen, Mika Mustonen ja Ville Kivelä (kaksi otteluvoittoa).

Sunnuntain Alempien vöiden mestaruuskilpailuissa matolla väänsi 110 kilpailijan joukossa seitsemän hämeenlinnalaista tuomisinaan kaksi hopeaa ja kaksi pronssia. Tytöt 13 alle 32kg sarjassa hopean vei Kira Perätalo ja samassa sarjassa pronssille kamppaili Blanca Czerniauska.
Kira otteli myös poikien sarjassa alle 30kg yltäen kolmella ippon voitolla pronssille. Samassa sarjassa hämeenlinnalaisista otteli myös Konsta Koskinen (yksi otteluvoitto) ja Jarkko Salminen.
Perttu Nummempää saalisti hopeaa sarjassa miehet alle 50kg.
Sunnuntaina Vantaalla otteli myös Wilma Honkanen ja Jere Pietilä